{month}
{day}

Integrált „Kapkodd a lábad” sorverseny Gödöllőn

Integrált „Kapkodd a lábad” sorverseny

Gödöllő - 2018. március 19.

 

Tíz évvel ezelőtt indult a kezdeményezés – Iski  Zsolt testnevelőtanár úr ötlete alapján - melynek értelmében ép és fogyatékkal élő diákok mérik össze „tudásukat” sorverseny formájában.

Ahogy eddig is, úgy idén is a helyszínt a Gödöllői Montágh Imre Általános Iskola biztosította.

Dr. Bucsyné Prém Katalin intézményvezető asszony mindig örömmel látja vendégül az ép iskolákból érkező diákokat az eseményen. 

Árvai Zoltán, a Hilton Szálloda igazgatója is rendszeresen támogatja a rendezvényt, ő süteményeket, tortákat hoz a résztvevő gyerekeknek minden alkalommal.
Az idén  Gémesi György - Gödöllő város polgármestere, Péterfi L. Csaba - Gödöllő város kommunikációs igazgatója és  Trepák Zoltán - 46-szoros  magyar válogatott kosárlabdázó-, is megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt!

Természetesen, mivel versenyről van szó, így végeredményt is hirdetettek. A gyerekek kupa, érem és oklevél díjazásban részesültek , ezen felül mindenki választhatott magának egy plüss állatot is!
A verseny után a részvevők megérdemelten fogyaszthatták el a tortákat.

Nagyon nagy élmény ez mindenkinek és érdekes megfigyelni az „ép” tanulók arcát, hogy mennyivel másképp néznek a fogyatékkal élő tanulókra!
Már, ezért megérte!


Galéria